Кинтон - Изотоник спрей за хигиена на очите

  • Кат. номер: MHO-10
25,00 лв.

Кинтон спрей за хигиена на очите 30 ml  

Микрофилтрирана морска вода. Хигиената на очите и на зоната около тях е изключително важна за правилното им функциониране. Изотоничният разтвор на морска вода, пречистена чрез микрофилтрация при ниска температура, поради сходният си минерален състав с извънклетъчната течност, е излючително подходяща за поддържане на очната хигиена.

Състав: Вода 21 ml, Морска вода 9 ml Приложение: Кинтон спрей за очи се препоръчва за поддържане на ежедневната хигиена на очите, както и след въздействие на различни субстанции и замърсявъщи агенти (дим, прах, полен и др.).

Инструкции за употреба: Наклонете главата назад и впръскайте Кинтон спрей за очи върху предварително затворено око. Възможно е да се впръска от разтвора в отворено око, като апликатора се разполага на разстояние 5 см от окото. Кинтон спрей за очи може да се нанася няколко пъти дневно.

Предупреждения: Употребата на Кинтон спрей за очи понякога, макар и рядко, може да се съпроводи с бързопреминаващо усещане за сърбеж. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Опаковка под налягане, да не се пробива и да не се гори, дори и след изпразване на съдържанието. Не съдържа хлорофлуорокарбон.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!