За Quinton

За Quinton

Laboratoires Quinton International е фармацевтична и научна компания, лидер в морската терапия и продуктите от морска вода, предназначени да подобрят личното здраве и това на семейството. Като директни наследници на биологът и физиологът Рене Кинтон останават верни на изключителната му работа, за да балансират тялото с помощта на морска вода. От 1996 г. екип от професионалисти в централния офис на Quinotn в провинция Аликанте се стреми да обогати живота и здравето на хората и като продължава да надгражда знанията в областа на клетъчното хранене.

Laboratoires Quinton International разработват иновативни продукти от микрофилтрирана морска вода, които се препоръчват в областта на дерматологията, гастроентерологията, акушерството и гинекологията, педиатрията, гериатрията, урологията, ендокринологията, имунологията, неврологията, офталмологията, стоматологията, храненето и спортната медицина. 

Използваме най-добрата технология и най-строгите микробиологични и физикохимични контролни протоколи, за да можем да гарантираме продукти с най-високо качество. В момента Quinton се разпространява в целия Европейски съюз, Бразилия, Колумбия, Мексико, Ливан, Тайван, Корея, Китай и Япония и е в процес на разширяване в САЩ и Югоизточна Азия. Техните продукти вече може да намерите и в България. 

Какво е Quinton морската плазма?


Морската плазма представлява органични колоидни минерали от планктонови зони в океана. Морска плазма съдържа 78 минерали и микроелементи в точно балансирани пропорции. Те са почти равни на състава на минерали в кръвната плазма. Поради тези свои естествени свойства, тя се усвоява напълно от организма. Няма друг продукт с такова съдържание на взаимно балансирани минерали. Морската плазма е напълно естествена. Без химическа обработка, без облъчване, без топлинна стерилизация и без контакт с метали. Тя се подлага само на студена микрофилтрация. Благодарение на фито и зоопланктона, минералите се превръщат в органична форма и така тялото успява да ги усвои. Това е много важно за всички минерални добавки, а такива рядко се срещат.

Това не е обикновената морска вода, морската плазма на Quinton се извлича от планктонни зони в Бискайския залив. Водата в тези райони е богата на фитопланктон и зоопланктон, защото условията на живот в тези области са по-добри, водата е по-чиста и по-богата на хранителни вещества и минерали. 

Възстановяване на минералния баланс